به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی؛ علی اکبرصفایی در سفر خود به هرمزگان گفت: تقویت مباحث بینالمللی در تجارت خارجی و دریابُرد و توجه به بنادر کوچک برای پویایی و تمرکز بر کمک به اقتصاد مردم محلی از اهداف این سفر است.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اهمیت استراتژیک بندر کوه مبارک افزود: در سواحل مکران مطالعات اقتصادی و مطالعات مربوط به جانمایی بندر انجام شده و امیدواریم با مصوبه هیأت دولت برای تخصیص اراضی از وزارت نفت، به زودی عملیات اجرایی آن را نیز شروع کنیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اقدامات مهم وزارت نفت در منطقه بندر کوه مبارک گفت: وزارت نفت در خصوص تأسیس پالایشگاه و پتروشیمی اقدامات مؤثری انجام داده است که قطعاً این اقدامات تأثیر بسزایی برای ایجاد امکانات بنادر نفتی در خارج از خلیج فارس را داراست.
صفایی گفت: بندر جاسک یکی از شرقیترین بنادر استان است که میتوان از ظرفیت این بندر برای ارتقا حجم تجارت دریابرد با کشور عمان استفاده کرد.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به لزوم سرمایهگذاری در بندر جاسک گفت: در همین مدت کوتاه ۴۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری انجام شده است که ساخت برج کنترل و تجهیزات دریایی بندر از این محل صورت گرفته است.
صفایی افزود: در تلاش هستیم یک فروند رمپ لازم برای تردد کشتی رو_رو در این منطقه ایجاد کنیم که سرمایهگذار آن نیز جذب شده است و در حال انجام محوطهسازی هستیم.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با تاکید بر رونق اقتصادی منطقه جاسک گفت: سازمان بنادر آمادگی کامل دارد تا با همکاری استانداری و فرمانداری شهرستان هرگونه اقدامی که برای ارتقا فعالیت اقتصادی در این منطقه لازم باشد، صورت
دهد.
صفایی با اشاره به لزوم توسعه تجارت بین الملل با همسایگان کشور و کاهش چشمگیر تراز منفی عملیات تخلیه و بارگیری گفت: امیدواریم تا در شش ماهه دوم سال این تراز به سمت مثبت پیش رود.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به پیشرو بودن بنادر استان هرمزگان در تجارت بین الملل گفت: در مدت شش ماهه امسال حجم تجارت خارجی ما در کشور ۱۱۵ میلیون تن بوده که در مقایسه با مدت مشابه ۱۰ درصد و در عملیات کانتینری ۱۲ درصد افزایش داشته است.
نظر شما